Carne cu origine controlata

si gust autentic ca odinioara

Calitatea carnii
Avem incredere in calitatea carnii pe care o oferim si o atestam prin Certificatul inclus in fiecare cutie Meat Box. Astfel vei sti exact de la ce ferma provine carnea si vei putea verifica autorizatiile celor care intervin în fluxul de crestere si transare. Pentru noi calitatea este o forma de respect fata de increderea pe care ne-o acorzi. Iti stam la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a te bucura fara grija de mese gustoase pregatite cu carnea de purcel de la noi.
Calitatea carnii este data de cativa factori importaniti: rasa porcului(procent de carne) ,hrana (gustul carnii ,dezvoltare armonioasa,timpul de crestere),apa(hidratarea), varsta(fragezimea carnii) adapostul(fara tratamente,stress,boli) ,managementul(supravegherea 24/24) ,depozitarea carnii(pastrarea calitatii si a gustului) si livrarea(pastrarea calitatii). Meatbox este cel care urmareste si controleaza toti acesti factori. Totodata, oamenii au incercat tot felul de metode de a conserva carnea, astfel incat aceasta sa reziste cat mai mult trecerii timpului. Astfel s-a ajuns la uscarea acesteia, afumarea, conservarea in untura sau congelarea, pentru a enumera doar cateva.
Insa, in zilele noastre, cea mai buna metoda de a pastra carnea proaspata pentru o perioada cat mai mare este vidarea..Specialistii in domeniul conservarii carnii spun ca cea mai buna metoda de a pastra carnea proaspata este vidarea si abia apoi congelarea..
Inainte de vidare carnea trebuie sa fie lasata timp de 4 ore in congelator. Astfel, carnea va avea si un gust mai bun atunci cand va fi decongelata, pentru ca-si va pastra in interior toate sucurile.
Afla mai mult ceea ce primesti in pachetul Meat Box
Rasa superioara
Rasa crescuta de noi este una cu procent ridicat de carne si cunoastem provenienta fiecarui animal.
Hrana naturala
Purceii sunt hraniti natural, cu un mix de cereale care la asigura nutrientii necesari.
Carne vidata
Cea mai buna metoda de a pastra carnea proaspata pentru o perioada cat mai mare este vidarea. Toate portiile livrate in fiecare Meat Box sunt vidate.
Standarde UE
Crestem purceii in conditii de bunastare impuse de standardele de calitate ale UE, in ferme.